Nieuws Limburg Winnaar Bizidee begint bouwwerken in Lommel

Winnaar Bizidee begint bouwwerken in Lommel

Winnaar Bizidee begint bouwwerken in Lommel

Op het industrieterrein Kristalpark in Lommel is zopas de eerste steen gelegd van Beau-Fort, een totaal nieuw concept van kinderopvang, waarmee zaakvoerster Ainhoa Vermunt de ondernemerswedstrijd Bizidee heeft gewonnen. Het innovatieve aan dit project is dat er naast de opvang ook tal van naschoolse sport- en andere ontspanningsactiviteiten, zoals muziekonderwijs, georganiseerd worden. Aan de ouders worden diensten aangeboden zoals strijk- en maaltijdservices. Het nieuwe complex, dat is ontworpen door architectenbureau benAS (Ben Theuwis) en wordt gebouwd door aannemer Mathieu Gijbels, zal begin 2016 de deuren openen.

beaufort lommelBij een maximale bezetting zal Beau-Fort goed zijn voor zo’n 20-tal extra arbeidsplaatsen. Ainhoa Vermunt realiseert het project samen met zakenpartner en medeoprichter Harald Callebert. “We geloven voor 100% in ons concept, en de eerste reacties van bedrijven en ouders uit de omgeving klinken alvast erg veelbelovend,” zegt Ainhoa Vermunt. “We denken dan ook dat Beau-Fort een mooie toekomst te wachten staat.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.