Nieuws Limburg Winnaars tv-programma openen restaurant

Winnaars tv-programma openen restaurant

Winnaars tv-programma openen restaurant

Chloë en Magali Szpyt, de winnaressen van het tv-programma Mijn Pop-uprestaurant in 2016, zijn terug. Na een pop-uprestaurant in de Japanse Tuin, een kookboek, de HBvL-reeks Kleine Kost en een zomerbar vorig jaar, openen ze nu Bar Botanique aan de Paalse Plas.

“Dit jaar organiseren we elke zaterdag een evenement met deejays, vorig jaar waren we elke dag open, maar dat doen we niet meer”, klinkt het. “Wij bieden elke week een ander BBQ-gerecht aan en er zijn hapjes”, legt Chloë uit. “En cocktails natuurlijk”, vult Magali aan. “De bar wordt mijn hoekje, we werken heel veel met kruideninfusies en mixers.”

Dat het een drukke zomer wordt voor de zusjes Szpyt staat vast, maar waar zijn ze zo nog mee bezig? “Ik werk in een cosmeticabedrijf en doe dat supergraag, ben zeker van plan daar nog een tijdje te blijven. Maar ik vind het ook super dat Chloë blijft koken, dan kan ik bijspringen”, zegt Magali. En Chloë? Zij is sinds een maand weer stewardess. “Dat was ik ook al voor onze deelname aan Mijn Pop-uprestaurant. Ik deed het toen al graag en nu nog steeds. Het is ook ideaal om te combineren met mijn andere projecten omdat het zo’n flexibele job is. Zo is er nu ook tijd voor Bar Botanique, en als de zomer voorbij is starten we misschien een nieuwe pop-up.”

Bekijk de video over deze pop-up op de website van Het Belang van Limburg!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.