Nieuws Limburg Woelf (Hasselt) genomineerd voor ‘Oscar’

Woelf (Hasselt) genomineerd voor ‘Oscar’

Woelf (Hasselt) genomineerd voor ‘Oscar’

CEDIA, een beroepsvereniging die wereldwijd 3.500 bedrijven overkoepelt in de sector van elektronica en domotica, heeft de shortlist bekendgemaakt van projecten die in aanmerking komen voor de prestigieuze CEDIA Awards. De kanshebbers behoren tot een select clubje van ondernemingen uit onder meer Zuid-Afrika, Dubai, Zwitserland, India, Groot-Brittannië, en… 1 uit België. Het gaat om Woelf, het Hasseltse bedrijf van Jan Martens, dat gespecialiseerd is in de integratie van toptechnologie voor het hogere, residentiële marktsegment (audio, video, thuisbioscopen, verlichting, airco, beveiliging,…).

1918786_300307475396_7110569_n“Dat er een Belgisch bedrijf genomineerd is, mag best als uitzonderlijk worden bestempeld,” aldus Jan Martens. “We zijn dan ook heel fier om deze erkenning te krijgen. Het is voor onze sector hetzelfde als de Oscars voor de filmbusiness.” De categorie waar Woelf voor in aanmerking komt, is die voor het beste geïntegreerde, residentiële project tussen 140.000 en 350.000 euro. “Bedragen die meteen aangeven in welke divisie we meespelen, hoewel we uiteraard ook de kleinere opdrachten met dezelfde toewijding aanpakken.” Moest de prijs uiteindelijk naar Hasselt komen, betekent dit voor Woelf ongetwijfeld een internationale doorbraak. “Architecten die wereldwijd de mooiste en duurste projecten mogen realiseren, kiezen wel vaker hun leveranciers uit de winnaars van de CEDIA Awards,” weet Jan Martens. “Ook in dat opzicht is onze nominatie belangrijk.” Woelf is trouwens momenteel bezig met de bouw van een toonzaal in het bedrijvenpark Ekkelgaarden in Hasselt.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.