Nieuws Limburg Woelf is eerste met CEDIA Award op de kast

Woelf is eerste met CEDIA Award op de kast

Woelf is eerste met CEDIA Award op de kast

Woelf, het jonge installatiebedrijf voor domotica en hoogwaardige elektronica uit Hasselt, heeft zopas in Londen de prestigieuze CEDIA Award gewonnen. Het is een onderscheiding die in de sector even hoog wordt ingeschat als een Oscar in de filmwereld.

CEDIA is een vakvereniging die wereldwijd 3.500 groepeert van de meest kwalitatieve installateurs van audio, video, licht, klimatisatie, beveiliging, enzovoort. Jaarlijks reikt een jury per categorie, de CEDIA Awards uit voor de meest prestigieuze projecten. Einde mei raakte al bekend dat het Hasseltse bedrijf Woelf genomineerd was in de categorie Best Integrated Home in de prijsklasse van 140.000 tot 350.000 euro. “We moesten er de strijd aangaan met inzendingen van over heel de wereld, zoals uit Dubai, Frankrijk, Pakistan, Engeland, enzovoort,” zegt Jan Martens van Woelf.

En afgelopen weekend was het dan zover: de 400 aanwezigen op de gala-avond in Londen mochten als eerste vernemen wie de CEDIA Awards mee naar huis mocht nemen. And the winner is… Woelf!

BXL3“Enorm fier,” reageert Jan Martens. “Woelf is hiermee het eerste Belgische bedrijf dat deze onderscheiding krijgt. Het getuigt van appreciatie voor onze gedrevenheid in het ondernemen en de continue blik op innovatie in een complexe sector.”

Het project waarmee Woelf deze award won, was een luxueus penthouse van 800 vierkante meter in het hartje van Brussel (foto). “Het project omvatte de integratie van 7 videozones, 12 audiozones, verlichting, verwarming, beveiliging, geautomatiseerde ramen en zelfs een lift,” aldus de zaakvoerder van Woelf. “Dit samenbrengen in een eenvoudig en functioneel systeem was onze opdracht. Hiervoor konden we terugvallen op soortgelijke projecten in binnen- en buitenland.”

Woelf is trouwens op dit moment bezig om voor de eigen diensten een nieuw bedrijfspand in te richten, en wel in de industriezone Ekkelgaarden in Hasselt.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.