Nieuws Limburg Wondernemers: Anja Janssen en Kurt Vandbergh van Bijster

Wondernemers: Anja Janssen en Kurt Vandbergh van Bijster

Wondernemers: Anja Janssen en Kurt Vandbergh van Bijster

Boek winst met Bijster door beter operationeel, financieel en HR-management

Vanuit hun eigen, jarenlange expertise in diverse managementrollen hebben Anja Janssen en Kurt Vandebergh de pijnpunten van het ontbreken van een totaalinzicht vanop de eerste rij kunnen ervaren. Bedrijven varen vandaag nog dikwijls de koers vanuit het buikgevoel. Maar door de toenemende complexiteit van de huidige bedrijfsomgeving is het inzicht hebben in interne en externe prestaties van het bedrijf een must. Het buikgevoel wordt dan in het beste geval met de cijfers bevestigd. Meten is weten. Indien een bedrijf niet vanuit de strategie meet, zal de gevolgde koers doelloos zijn.

Bijster helpt de ondernemer met andere woorden zijn bedrijf te sturen met de navigatie van Improview®.  Dit is de eigen ontwikkelde rapporteringstool waarbij de relevante data uit de operationele, HR en financiële processen samengebracht worden in 1 systeem om dit totale inzicht te bekomen.

Daarnaast helpen wij de ondernemer het inzicht te interpreteren en concrete acties te definiëren om de mogelijke vastgestelde pijnpunten te overwinnen.

Tot slot kunnen Anja Janssen en Kurt Vandebergh ook zelf inspringen om de oplossingen te implementeren. “We hebben een hands-on ingesteldheid, en veel ervaring in het management van ondernemingen in diverse sectoren. Indien gewenst nemen we dus zelf het heft tijdelijk in handen om de verbetertrajecten op de rails te zetten.”

Bekijk nu hieronder de bedrijfsfilm van Bijster voor Made in Limburg

 

Bijster – contact
Corda Campus
Kempische Steenweg 311 / 1.02
B-3500 Hasselt
T. +32 470 66 27 62 • anja@bijster.be
T. +32 475 29 18 26 • kurt@bijster.be

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.