Wordt Bart Lambrechts de HR Manager vh Jaar?

Bart Lambrechts (44), sinds acht jaar human resources manager bij Carglass België en Luxemburg en met hoofdzetel in Hasselt, is één van de vier genomineerden voor de award 'HR Manager of the Year'. De nationale award is een initiatief van het HR vakblad People Sphere.

bart-lambrechts

Truienaar Bart Lambrechts werd genomineerd omwille van zijn uitgebouwde HR beleid bij Carglass. Voor Bart is het duidelijk dat de missie van de HR afdeling erin bestaat de ideale omgeving te creëren, waarin medewerkers graag komen werken en het beste van zichzelf kunnen geven.

Bart neemt het op tegen gerenommeerde collega's. Zijn tegenstanders zijn Geert Aelbrecht (Besix), Christine Chaltin (ISS) en David Ducheyne (Securex).

Daarnaast wordt ook het 'jong HR talent van het jaar' verkozen. Eén van de vier genomineerden in deze nevencategorie is Caroline Nijns (32) van Borealis. Zij is HR-verantwoordelijke voor de vestiging van Borealis in Beringen.

caroline-nijns

De winnaars worden bekendgemaakt op de HRM Night op 28 maart in Brussel. Stemmen voor Bart, Caroline of één van de andere genomineerden kan door te klikken op deze link.