Nieuws Limburg Woutim en Dôme Deco leggen KRC-sponsors in de watten

Woutim en Dôme Deco leggen KRC-sponsors in de watten

Woutim en Dôme Deco leggen KRC-sponsors in de watten

De Limburgse bedrijven Woutim (Peer) en Dôme Deco (Dilsen-Stokkem) hebben de 3 verdiepingen van de businesszone in de Cegeka Arena helemaal vernieuwd.

De afgelopen maanden werd er druk getimmerd en geverfd in de Luminus Arena, pardon, de Cegeka Arena. De 3 verdiepingen van het hoofdgebouw kregen een volledige make-over. Woutim, het bedrijf van Mario Timmers dat eerder ook in de stadions van Anderlecht en Club Brugge actief was, zorgde voor de totaalinrichting. Dôme Deco van Stefan Verheyen, dat ook al een mooie referentie in het stadion van Anderlecht op zijn actief heeft, tekende voor het meubilair en de accessoires. Om het geheel af te werken werden er tevens nieuwe cocktail- en wijnbars toegevoegd aan de B2B-ruimtes.

Niet alleen zijn Woutim en Dôme Deco leveranciers geworden van KRC Genk, ze engageren zich ook als partner voor de komende 3 jaar. Voor de onderneming van Stefan Verheyen houdt de deal in dat ze naamsponsor worden van de eerste verdieping, die Club by Dôme Deco werd gedoopt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.