Nieuws Limburg Yanaïka en Filip zijn terug onder de pannen

Yanaïka en Filip zijn terug onder de pannen

Yanaïka en Filip zijn terug onder de pannen

De voormalige Lady Chef of the Year, Yanaïka Skryszkowiak, bij velen nog gekend als deelnemer aan Mijn Restaurant (met haar zaak Exquisa), staat vanaf donderdag aan het fornuis bij Le Petit Belge, een nieuwe brasserie in Maasmechelen Village. Haar rechterhand wordt Filip Biesmans, die vroeger bij Exquisa al met Yanaïka samenwerkte.

Le Petit Belge is een concept dat het Hasseltse designbureau Creneau heeft bedacht. De restaurantformule, die focust op typisch Belgische gerechten en bieren, is een succes in Dubai. Nu komt het concept dus ook naar België zelf, met Maasmechelen Village op kop. Yanaïka en Filip gaan er gerechten maken als steak, stoofvlees en vol-au-vent, uiteraard met échte Belgische frieten.

“Met de komst van Giuliano, Ellis Gourmet Burger en Le Pain Quotidien was ons horeca-aanbod bijna compleet”, zegt David Winkels van Maasmechelen Village (op de foto met Yanaïka). “Le Petit Belge mag beschouwd worden als het sluitstuk om voor iedere bezoeker wat wils te bieden. We zijn heel blij met hun komst en zijn zeker dat Yanaïka en Filip hier snel hun draai zullen vinden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.