Yannick Leroi nieuwe voorzitter van Jong VKW

yannick Leroi

Yannick Leroi wordt de nieuwe voorzitter van Jong VKW Limburg. Tijdens het Summerstart-event van Jong VKW Limburg heeft aftredend voorzitter Bert Dierick donderdagavond de fakkel doorgegeven aan zijn opvolger. De afgelopen twee jaar was Yannick Leroi al vice-voorzitter en nu hij maakt dus de stap naar het voorzitterschap voor de komende twee werkingsjaren.

Yannick Leroi (38) is afgevaardigd bestuurder van het Hasseltse Lerobel nv en Leroi Industries nv. Hij leidt de bedrijvengroep die zo’n 100 mensen tewerkstelt. Yannick Leroi studeerde rechten aan de KULeuven en is sinds 2001 actief in het bedrijf. Hij is gehuwd met Katrien Ketelslagers en is vader van drie kinderen.

“Als voorzitter van Jong VKW Limburg wil ik samen met mijn geëngageerde bestuursploeg de leden van Jong VKW Limburg mee helpen versterken," zegt hij. "Onze leden-bedrijven op bedrijfseconomisch vlak, maar ook de jonge ondernemer, bedrijfsleider of manager zelf, persoonlijk in zijn of haar functie en rol. Hiervoor wil ik verder inzetten op kwalitatieve activiteiten gefocust op inhoud, vorming en gerichte netwerking, met af en toe ook een gezonde portie fun.”

Gedurende zijn voorzittersmandaat van twee jaar zal Yannick Leroi ook volwaardig lid zijn van het Bestuurscomité en de Raad van Bestuur van VKW Limburg. Aftredend jongerenvoorzitter Bert Dierick (35), gedelegeerd bestuurder van Miniflat NV uit Beringen, zal deel blijven uitmaken van de bestuursploeg van Jong VKW Limburg.