Nieuws Limburg Yappa vereenvoudigt campagnes social media

Yappa vereenvoudigt campagnes social media

Yappa vereenvoudigt campagnes social media

Loop is de naam van een platform dat webbedrijf Yappa uit Alken en Thijs Vrolix hebben opgestart om het makkelijker te maken producten en diensten te promoten via social media als Facebook en Twitter. “Deze toepassing is er gekomen omdat er voor heel wat organisaties technische drempels waren om de nieuwe media in hun marketing te integreren,” legt Yoeri Severy (foto) van Yappa uit. “Het is zoals een CMS-module voor websites, maar dan specifiek voor social media.”

Een eerste grote project dat via Loop werd aangemaakt, komt van Flanders DC. “De campagne luidt ‘Eén idee per dag’, en motiveert mensen om iedere dag hun creativiteit te tonen door een idee op een website te plaatsen,” vult Tijs Vrolix aan. “De ideeën die zo gegenereerd worden komen ook automatisch op Facebook en Twitter, waar er op ingepikt kan worden. Het project sloeg meteen aan, want vlak na de lancering tellen we al meer dan 750 gebruikers en zo’n 200 ideeën per dag.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.