Nieuws Limburg Yappanezen nemen de wijk naar Bilzen

Yappanezen nemen de wijk naar Bilzen

Yappanezen nemen de wijk naar Bilzen

Digital Agency Yappa heeft donderdag officieel de deuren geopend van het nieuwe bedrijfsgebouw in Bilzen. Door de enorme groei (+ 10 werknemers in 2018) was de vorige locatie in Alken veel te klein geworden.

Yappa heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten, maar wel al die tijd de verhuizing stilgehouden. De nieuwe thuis in Bilzen heeft 3x zoveel ruimte, een grote tuin én parking voor de deur. “We zijn meteen ook voor het leukste en slimste kantoor van Limburg gegaan”, zo vertelt Yoeri Severy, die zijn titel van CEO invult als Chief Enabler Officer.

“In ons werk geloven we in ‘work smart, play hard’. We pakken de zaken morgen graag beter aan dan we ze vandaag deden, en die lijn hebben we ook in ons kantoor doorgetrokken. Op onze +1 werken we met slimme functionele werkplekken en op de -1 zie je een kwinkslag naar onze cultuur, met ruimtes die gedoopt werden als ‘de boom in’ en de ‘Yapplaya room’. We geloven sterk dat een leuke werkplek (overigens uitgedacht en gerealiseerd door Deusjevoo uit Genk) bijdraagt aan tevreden medewerkers. En zij zorgen op hun beurt voor onze tevreden klanten.”

De verhuizing naar Bilzen houdt tevens een verbreding van het aanbod in. Naast hun eigen groei, staat Yappa steeds meer bedrijven bij in hun groeiproces. “We willen KMO-bedrijven ervan bewust maken dat je groei kan sturen”, aldus nog Yoeri Severy. “We helpen hen door inzicht, richting en ondersteuning te geven. Daarbij is het belangrijk dat technologie bij ons nooit een doel op zich is, maar wel een middel om tot een mooi groeiverhaal te komen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Bilzen, Diepenbeek
Bilzen

Zizoo: dat is er opnieuw eentje bij

Zizoo, met 3 winkels actief in consumenten-IT, webdesign en IT-services voor bedrijven, maakt bekend dat het IT-bedrijf Delta Technics uit… Lees meer

Beringen
Beringen

Essec stuurt fixers op pad

Telecom- en IT-groep Essec heeft een nieuwe dienstverlening opgestart. Een team van specialisten zal worden ingezet om op dagbasis IT-infrastructuur… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.