Nieuws Limburg Yaron Baeten is beste sommelier van Limburg

Yaron Baeten is beste sommelier van Limburg

Yaron Baeten is beste sommelier van Limburg

Yaron Baeten, sommelier van het sterrenrestaurant De Mijlpaal in Tongeren, is verkozen tot beste in zijn vak voor de provincie Limburg.

De verkiezing van de Sommelier of the Year vindt elk jaar plaats. De nationale award ging deze keer naar Genkenaar Tom Ieven van Hof van Cleve, het 3-sterrenrestaurant van Peter Goossens in Kruishoutem. Op de erelijst staan onder meer Kris Lismont van Mondevino (2013) en Sanne Dirx van Cuchara (2019).

Organisator Meyhui had deze editie ook laureaten per provincie geselecteerd. Als winnaar voor Limburg kwam Yaron Baeten van De Mijlpaal in Tongeren uit de bus. De oud-leerling van de Hasseltse Hotelschool wist de jury te overtuigen van zowel de vaktechnische bagage als de communicatieve vaardigheden. Ook het publiek mocht via een voting-systeem zijn zegje doen. Een mooie bekroning voor de jonge wijnkenner!

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.