Nieuws Limburg Yin Oei: een vrouw aan het hoofd van Cegeka

Yin Oei: een vrouw aan het hoofd van Cegeka

Yin Oei: een vrouw aan het hoofd van Cegeka

ICT-huis Cegeka heeft Yin Oei aangesteld als Country Director in België. Ze komt uit het eigen huis en wordt door het management gezien als de geknipte kandidate om de nieuwe strategische aanpak van het bedrijf uit te rollen in ons land.

Yin vervoegde Cegeka in 2012 als Customer Engagement Manager. In 2016 werd ze verantwoordelijk voor Business Development in België, waarbij haar focus lag op het verkennen van nieuwe markten, partners en technologieën.

“Als Country Director wacht haar de taak om Cegeka België verder te wapenen voor de toekomst en het bedrijf meer dan ooit op de kaart te zetten in ons land,” aldus CEO André Knaepen. “De technologiesector is niet langer een vak van enen en nullen. Emotionele intelligentie en bedrijfskennis spelen een steeds grotere rol. Onze medewerkers evolueren daarom van technologiespecialisten naar business consultants. Met haar capaciteit om de mensen rond haar te inspireren en motiveren, geloven we dat Yin de ideale kandidate is om die transitie te begeleiden. Door haar jarenlange interne ervaring binnen Cegeka kent ze het huis en ons metier als geen ander en kan ze een duidelijke verbindende rol spelen over de verschillende business units heen. Met Yin leggen we de basis voor de volgende 25 jaar.”

Yin Oei weet waar ze aan begint: “De opdracht die ik meekrijg is heel duidelijk. Bedrijven die door een digitale transformatie gaan, wil Cegeka van dichtbij begeleiden als een pragmatische, maar innovatieve partner.” Ze looft daarbij de waarden die haar werkgever uitdraagt: “De innovatieve spirit, de passie voor ondernemerschap, hoe het bedrijf zijn medewerkers ondersteunt in hun verdere ontwikkeling en uitdaagt om uit hun comfortzone te komen… Veel bedrijven streven die waarden na, maar bij Cegeka heb ik ze altijd gevoeld. De uitdaging om Cegeka België mee verder uit te bouwen, ligt helemaal in lijn met mijn gedrevenheid en competitieve karakter.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.