Nieuws Limburg Yontec barst uit zijn voegen: nieuw hoofdkantoor x 10

Yontec barst uit zijn voegen: nieuw hoofdkantoor x 10

Yontec barst uit zijn voegen: nieuw hoofdkantoor x 10

Technisch onderhoudsbedrijf Yontec is door de enorme groei noodgedwongen verhuisd naar een nieuw hoofdkantoor. Op amper 200 meter van hun vorige verblijf in Officenter Hasselt, beschikken Davy Jonckers en zijn team nu over een oppervlakte van 500 m2, volledig ingericht volgens de wensen van het personeel. Ontwerpbureau Deusjevoo uit Genk kreeg carte blanche om het kantoor eigenzinnig aan te kleden.

Yontec heeft nog maar eens een uitzonderlijk jaar achter de rug. De omzet groeide met 25 procent. Het aantal vaste technici dat wordt uitgestuurd om industrieel onderhoud uit te voeren, is opgelopen tot 160. Daarnaast vertoeven er 15 medewerkers op kantoor om de processen aan te sturen. Hun werkplek in Officenter Hasselt was veel te klein geworden. Daarom werd uitgekeken naar een nieuw hoofdkantoor.

Het oog van zaakvoerder Davy Jonckers viel op een leegstaand gebouw aan de Kuringersteenweg, amper een steenworp verderop. Overtuigd door het potentieel van het pand, schakelde hij Jo Peters van Deusjevoo in om het gebouw volledig op maat in te richten. “De opdracht was om een thuisgevoel te creëren, zowel voor de administratieve mensen als voor de technici die af en toe in ons kantoor passeren”, aldus Jonckers. “We hebben dan ook goed geluisterd naar hun wensen en er een attractieve werkomgeving van gemaakt.”

Het pand beschikt over diverse thematische vergaderzalen, knusse werkplekken per afdeling, een café, pool- en kickertafel, keuken met alle voorzieningen, enzovoort. Enkele verrassende bijzonderheden ook, zoals een schommel aan het plafond, of een babbelbox die doet denken aan een biechtstoel…

Yontec wil in 2018 op de ingeslagen weg verdergaan, en zoekt nog heel wat extra collega’s, in alle uithoeken van het land.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.