Nieuws Limburg Yves Maes verrassende winnaar van JCI Award

Yves Maes verrassende winnaar van JCI Award

Yves Maes verrassende winnaar van JCI Award

Yves Maes (34), stichter en zaakvoerder van onder meer Maes Containers uit Tessenderlo, is donderdagavond enigszins verrassend verkozen tot winnaar van de JCI Award Limburg. Daarmee wordt de beste jonge ondernemer van de provincie bekroond. Yves Maes is zelfstandige sinds zijn 21e. Toen begon hij met ruimingswerken, gevolgd door een uitbreiding naar recyclage-activiteiten. Nu 12 jaar later leidt Maes een groep van drie bedrijven: Maes containers in Tessenderlo, GRCT in Herenthout en Stallaert Recycling in Vilvoorde. De groepsomzet bedraagt 20 miljoen euro en er werken een 70-tal personeelsleden.

Yves MaesYves Maes wordt daarmee de opvolger van Sven Martens (2Pharma). Hij klopt in een millimeterspurt de 3 andere genomineerden: Peter Guelinckx (Delorge-Peerlings), Geert Houben (Aristoco) en Joeri Haex (Bouwbedrijf Haex). Volgens ingewijden waren de kandidaten erg aan elkaar gewaagd. Vooral het opmerkelijke groeiparcours en het lef dat Maes heeft getoond door op jonge leeftijd als zelfstandige te beginnen, gaf bij de jury de doorslag.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.