Nieuws Limburg Zaakvoerder feestzaal plots overleden

Zaakvoerder feestzaal plots overleden

Zaakvoerder feestzaal plots overleden

Jo Knapen, zaakvoerder van Feestzaal Blickenberg in Borgloon, is overleden. Hij werd amper 32 jaar.

De immer goedlachse levensgenieter runde de zaak samen met zijn verloofde. Hij was zelf opgeleid als chef-kok (Hotelschool Hasselt) en richtte in 2015 grillrestaurant d’Entrecôte in Borgloon op. Naast de gerechten in Feestzaal Blickenberg, verzorgden Jo en Pauline ook externe cateringdiensten (firma Tête de Veaux).

Jo Knapen had een ruime vrienden- en kennissenkring in heel Zuid-Limburg. Zij vormden de basis van het trouwe cliënteel in zijn zaak. In zijn vrije tijd was de ondernemer erg actief in het verenigingsleven. Zo werd hij in 2016 nog gekroond tot Prins Carnaval in zijn thuisstad Borgloon.

Jo Knapen overleed woensdag heel plots, naar verluidt aan een longembolie. Hij laat als naaste familie zijn ouders en twee broers achter. Condoleren kan via deze link. Onze redactie biedt alle nabestaanden een oprechte blijk van medeleven aan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Oudsbergen
Oudsbergen

Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen is de nieuwe algemeen directeur van aannemingsbedrijf Jaraco uit Oudsbergen. Hij werd officieel voorgesteld aan de medewerkers tijdens… Lees meer