Nieuws Limburg Zaakvoerder krijgt na 40 jaar beste vriend aan zijn zijde

Zaakvoerder krijgt na 40 jaar beste vriend aan zijn zijde

Zaakvoerder krijgt na 40 jaar beste vriend aan zijn zijde

Precies 40 jaar is Jean-Pierre Lenskens actief als onafhankelijk kredietmakelaar. Bij die gelegenheid verwelkomt hij zijn zoon Laurens als medezaakvoerder van het Genkse bedrijf Kredietunie. De ambities worden meteen naar boven bijgesteld.

“Ik kom uit de luchtvaartsector, dus heb ik bij mijn overstap naar Kredietunie veel moeten leren”, zegt Laurens Lenskens, die afgelopen zomer mee aan het roer van de onderneming kwam. Hij vervoegt er zijn vader, die 40 jaar geleden van start ging met het aanbieden van consumenten- en hypothecaire kredieten.

“De samenwerking met mijn vader loopt uitermate vlot aangezien we in het dagelijkse leven ook beste vrienden zijn”, getuigt Laurens. “We zijn volledig complementair: mijn vader heeft de ervaring en inzichten in de sector en ik breng extra operationele capaciteit bij om Kredietunie mee de toekomst in te loodsen.”

De intrede van de tweede generatie wil niet zeggen dat Jean-Pierre zijn rekenmachine aan de haak hangt. “Integendeel, hij beweert door mijn komst een nieuwe boost gekregen te hebben. De focus ligt resoluut op verdere groei. Zo hebben we in het begin van het jaar een filiaal in Nazareth (Gent) opengedaan en kijken we nu naar verdere expansie in Wallonië”, besluit Laurens Lenskens.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.