Nieuws Limburg Zaakvoerder van enige faillissement opent weldra

Zaakvoerder van enige faillissement opent weldra

Zaakvoerder van enige faillissement opent weldra

Slechts één faillissement dat donderdag werd uitgesproken door de Ondernemingsrechtbank, afdeling Hasselt:

Chiringuito bv is de vennootschap in Hasselt van horeca-ondernemer André De Kegel. (En heeft niets te maken met El Chiringuito aan de Kanaalkom, de zaak van Xavier Velghe die normaal spoedig opnieuw de deuren opent). Schuldeisers moeten zich melden voor 6 juni. De curator is Kathleen Velkeneers.

André De Kegel is wel nog altijd erg actief in de horeca. Als de Veiligheidsraad het licht op groen zet, opent hij weldra in Quartier Bleu het restaurant El Fuego. Het gaat om een concept met Catalaanse specialiteiten, dat hij vandaag al in Knokke succesvol uitbaat (via de vennootschap Ciringuito, dus zonder H) en nu dus ook naar Hasselt brengt.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Oudsbergen
Oudsbergen

Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen is de nieuwe algemeen directeur van aannemingsbedrijf Jaraco uit Oudsbergen. Hij werd officieel voorgesteld aan de medewerkers tijdens… Lees meer