Nieuws Limburg Zaken doen moet je soms niet te ver zoeken…

Zaken doen moet je soms niet te ver zoeken…

Zaken doen moet je soms niet te ver zoeken…

Iedereen heeft de mond vol van de globaliserende economie. Wie niet actief is in verre exportmarkten, kan het zogezegd wel schudden… En dat terwijl vlakbij de eigen deur grote opportuniteiten onderbenut blijven. Zo vinden Limburgse bedrijven, aan weerszijden van de grens, heel moeilijk de weg naar elkaar. Dat is niet naar de zin van Crossing Borders, een initiatief dat ondernemers uit Belgisch en Nederlands Limburg dichter bij elkaar wil brengen. Op 23 april vindt er in Beek (toepasselijk in de Mondial…) alvast een ontmoeting plaats waar getuigen uit de praktijk komen vertellen hoe je wel succesvol over de Belgisch-Nederlandse grens kunt ondernemen. Ervaringsdeskundigen van de eerste lijn komen aan tafel vertellen hoe zij iedere dag opnieuw de grenzen letterlijk verleggen. De ondernemersverenigingen steunen het initiatief en stimuleren zo de grensoverschrijdende business.

officenter maastrichtWie zich voor 10 april aanmeldt als deelnemer via de website kan vanop de eerste rij luisteren naar boeiende getuigenissen van John Jansen van Dynafix, Loek Radix van De Limburger en gedeputeerde Twan Beurskens vanuit de Nederlandse zijde, én voor België van de Lanakense burgemeester Marino Keulen, Christa Jouck van Officenter (foto) en Kristof Schiepers van het gekende reclamebureau Hands.

Het debat wordt geleid door 2 ervaren en bekende discussieleiders van de Nederlandse en Belgische (Philip de Hollogne) regionale televisie. Aansluitend volgt een netwerkreceptie mét verzorgd eten en drank. Wil u er graag bij zijn op 23 april in Beek? Schrijf dan snel in via deze link!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.