Zappware haalt big shot uit telecom binnen

Zappware, de firma uit Hasselt die wereldwijd apparatuur en software verkoopt om digitale tv te kijken, heeft Laurent Van Tornhout aangeduid als Vice President Product & Marketing. Een knaap die zijn wereld kent, gezien op zijn cv werkgevers prijken als Telenet, Ericsson, Nokia-Siemens Networks, Proximus en Philips.

Laurent Van TornhoutVan Tornhout is er klaar voor: "Telecomoperatoren moeten hun videodiensten aanbieden met het gemak en de wendbaarheid zoals webmasters een website in de lucht houden," vindt hij. "Dit houdt de snelle introductie in van relevante toepassingen en inhoud. Zappware heeft al bewezen dat ze over de juiste blokjes beschikken om voor de klanten een mooie tv-beleving te bouwen. Ik wil helpen om deze mogelijkheden verder te ontwikkelen."

Patrick Vos, CEO van Zappware, vindt de tijd rijp om mensen als Van Tornhout aan boord te halen: “We kijken tegen interessante tijden aan. We zijn al sinds 2001 bezig met oplossingen voor digitale tv te ontwikkelen. Het is nu tijd voor het volgende niveau. Om onze groei-ambitie waar te maken hebben we een ervaren collega nodig die op product- en marketingniveau zijn strepen heeft verdiend."