Nieuws Limburg ZDP neemt bedrijf van Tony Kuypers over

ZDP neemt bedrijf van Tony Kuypers over

ZDP neemt bedrijf van Tony Kuypers over

Zolderse Dakprojecten (ZDP), het bedrijf van zaakvoerder Kristoff Wienen, heeft in Maasmechelen sectorgenoot Tony Kuypers overgenomen. “Hiermee breiden we onze expertise uit en bieden we onderdak aan een team van vakbekwame dakwerkers”, zo luidt de motivatie van ZDP.

Tony Kuypers is gespecialiseerd in dakbedekking uit kunststof (PVC en EPDM) en daarnaast gekend voor zinkwerken. Zaakvoerders Chantal Houben en Tony Kuypers hadden aangegeven dat ze na 30 jaar een overnemer zochten. Het moest een partij zijn die zorg kon dragen voor de huidige en recurrente klanten, en vooral een goed onderdak kon bieden aan de personeelsleden. In die zoektocht zijn ze uitgekomen bij ZDP. “Een bedrijf met een duidelijke strategie en waarden”, aldus Chantal en Tony. “We geloven dat hun management de continuïteit van ons bedrijf kan waarborgen.”

En ook voor overnemer ZDP diende zich een opportuniteit aan. “Het past in onze groeistrategie om via gerichte overnames onze marktpositie te versterken”, aldus Kristoff Wienen en Bart Verjans van ZDP. “Nu het bedrijf van Tony Kuypers ons vervoegt, breiden we ons gamma en expertise in kunststof dakbedekkingen uit. Bovendien verwerven we zo nieuwe klanten, zowel in de B2B als B2C-markt. En vooral: we krijgen er een team van gespecialiseerde en ervaren dakwerkers bij, wat geen evidentie is in onze sector.”

Zolderse Dakprojecten overschrijdt nu de kaap van 100 FTE’s. De jaarlijkse omzet bedraagt zo’n 30 miljoen euro, waarmee het Lummense bedrijf zich tot de grotere nationale spelers mag rekenen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.