Nieuws Limburg Zes vacatures voor groei Syntra Limburg

Zes vacatures voor groei Syntra Limburg

Zes vacatures voor groei Syntra Limburg

Opleidingsverstrekker Syntra Limburg heeft ambitieuze plannen. Er worden in één klap 6 extra mensen aangeworven om de vooropgestelde groei van de organisatie te realiseren. Vooral het aanbod van opleidingen voor bedrijven en managers, krijgt een flinke boost.

Syntra Limburg-10 jaar-2013-001“Met de nieuwe organisatiestructuur voeren we een transformatie door die er voor zorgt dat Syntra Limburg klaar is voor nieuwe opportuniteiten en uitdagingen,” zegt Dirk Vanstipelen, directeur-afgevaardigd bestuurder. “Door middel van een aantal interne verschuivingen en andere taakverdelingen kunnen we op een constructieve en innovatieve manier verandering doorvoeren. De bedrijfsopleidingen zijn één van de speerpunten van onze groeistrategie. We willen bedrijven bedienen met professionele maatopleidingen en beroepsgerichte, kortlopende cursussen uit het open aanbod.”

Daarvoor werft Syntra Limburg twee business developers aan voor de technische opleidingen, één klantverantwoordelijke voor de bedrijfsopleidingen, één opleidingsverantwoordelijke, één stafmedewerker Projecten en één startersadviseur. “Deze 6 verse krachten zullen ons team van 108 medewerkers en 1.200 docenten vervoegen en samen bouwen aan de toekomst. De laatste jaren werven we regelmatig nieuwe mensen aan, maar 6 in één keer, is ook voor ons uniek,” aldus Vanstipelen.

Met de start van het nieuwe opleidingsjaar komen er ook nieuwe vacatures vrij voor docenten. Dit zijn vakmensen en professionals die hun kennis willen overdragen aan de gemotiveerde cursisten. Het volledige overzicht is te vinden via deze link.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.