Nieuws Limburg Zesde servicepunt voor Mercedes in Limburg

Zesde servicepunt voor Mercedes in Limburg

Zesde servicepunt voor Mercedes in Limburg

Limburg heeft een zesde erkend servicepunt voor Mercedes Benz gekregen. Garage Wouters uit de Kriekelstraat in Zonhoven heeft die erkenning inmiddels op zak. Daarmee komt er naast de ‘grote spelers’ Claes en de Groep Jam in Limburg een derde Merecdes-Benz-specialist op de markt.

Het Duitse luxemerk stelt erg hoge kwaliteitseisen aan haar lokale verdelers en servicepunten. Voor garagehouders is het vaak een lange procedure om een erkend concessiehouder of servicepunt te worden. In onze provincie waren er voor Mercedes tot voor kort twee grote spelers, die samen vijf servicepunten telden in Bree, Lommel, Hasselt, Sint-Truiden en Tongeren. Het familiebedrijf Wouters kan voortaan alle Mercedes-Benz-rijders ontvangen, en ook de officiële onderhoudscontracten van het merk verzorgen.

ToRo

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.