Nieuws Limburg Zizoo: dat is er opnieuw eentje bij

Zizoo: dat is er opnieuw eentje bij

Zizoo: dat is er opnieuw eentje bij

Zizoo, met 3 winkels actief in consumenten-IT, webdesign en IT-services voor bedrijven, maakt bekend dat het IT-bedrijf Delta Technics uit Lanaken heeft overgenomen. Beide ondernemingen hebben al sinds 2017 een vergaande samenwerking.

De afdeling ZiZoo Cloud & IT-services telt vandaag een 200-tal B2B-klanten van divers pluimage. Er wordt geadviseerd, ge├»mplementeerd en getransformeerd dat het lieve lust is. Volgens zaakvoerder Stefan Devroey heeft de coronacrisis de groei van deze bedrijfstak versneld. “Iedereen wil nu digitaal gaan werken, extra beveiliging installeren en thuiswerk mogelijk maken”, zegt hij.

Om die spurt de baas te kunnen, wordt Delta Technics ingelijfd. “We werken al een aantal jaren samen als onderaannemer en partner van hen. Ik was steeds gecharmeerd door hun klantgedrevenheid en passie. Deze overname past dan ook perfect in onze ambitie om verder te groeien in deze markt, met behoud van de focus op klantenservice.”

“Door de overname zal het klantenbestand verdubbelen. De naam Delta Technics zal blijven en de huidige klanten van Zizoo IT zullen in de nieuwe vennootschap worden ondergebracht. Het team zal worden versterkt met 5 bijkomende mensen en er zal een nieuw kantoor voor deze tak worden geopend.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.