Nieuws Limburg Zizoo opent nummer 3 in Diepenbeek

Zizoo opent nummer 3 in Diepenbeek

Zizoo opent nummer 3 in Diepenbeek

ICT-bedrijf Zizoo heeft vorige week in Diepenbeek de derde vestiging geopend. De bedrijfsleiding kijkt intussen uit naar nog twee locaties in Limburg om bijkomende servicecenters in te richten.

Zizoo is nu acht jaar actief in de provincie. In Bilzen en Sint-Truiden werden de eerste winkels met ICT-materiaal geopend. Bedoeling is dat er ook herstellingen en upgrades worden uitgevoerd. Diepenbeek is dus de volgende in de rij. Via overnames of eigen vestigingen wordt aan verdere uitbreiding gedacht.

“Het gaat dus goed met Zizoo”, zegt zaakvoerder Stefan Devroey. “Onze afdelingen voor webdesign en voor IT-diensten aan kmo’s draaien eveneens op volle toeren. “Wij mikken dit jaar opnieuw op een verdubbeling van ons marktaandeel en omzet. Hiervoor zullen we investeren in bijkomende IT & salesprofielen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.