“Nee, ik voel me geen rolmodel als vrouwelijke baas”
Elk jaar vertrekken er ruim 180 miljoen spuitbussen slagroom uit de fabriek van FrieslandCampina in Lummen. Daarmee is het bedrijf… Lees meer
Gold Meat, een vleesverwerkend bedrijf in Heusden-Zolder, dat vooral charcuterie voor de export maakt, heeft zopas een omvangrijk investeringsprogramma afgerond. Er werd een bedrag van zo’n 8 miljoen euro vrijgemaakt voor onder meer nieuwe inpaklijnen, robots en een cleanroom. Met deze investeringen wordt het allerhoogste niveau inzake kwaliteitsnormen en hygiĆ«nische voorschriften behaald, goed voor het internationale IFS-certificaat (Food Standard 6).
De automatisering brengt bovendien een uitbreiding van de capaciteit en een verhoging van de efficiĆ«ntie met zich mee. Al deze factoren samen is voor de bedrijfsleiding voldoende om de ambities naar boven bij te stellen. Zo wordt er over de komende 3 jaar gemikt op een verdubbeling van de omzet. Vandaag verwerkt het bedrijf iedere week zo’n 100 ton vlees en gevolgelte. Moederbedrijf Delitrade, ook van zaakvoerder Francis Titeca (foto), verhandelt de porties charcuterie. Beide ondernemingen stellen samen zo’n 50 mensen tewerk.
Elk jaar vertrekken er ruim 180 miljoen spuitbussen slagroom uit de fabriek van FrieslandCampina in Lummen. Daarmee is het bedrijf… Lees meer
Het was daar nogal een slagveld aan de keukentafel ten huize Peeters-Van Zon. Nand Peeters, 22-jarige zoon van Marion Van… Lees meer
De 135 jaar oude distillerie Fryns heeft op twee internationale wedstrijden in Londen 5 medailles in de wacht gesleept. Daarmee… Lees meer
Tim Vandewinkel van het bedrijf Loft Interieur/Lofra Projects met vestigingen in Kinrooi en Diepenbeek, mag zich een jaar lang de… Lees meer
Thierry Jacobs opent op 16 oktober de gloednieuwe 'citylounge' Saint Street op de markt van Sint-Truiden. āDe afgelopen twee jaar… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen