Nieuws Limburg Zolderse dakbedrijven onder één dak

Zolderse dakbedrijven onder één dak

Zolderse dakbedrijven onder één dak

Paul en Pierre Vanhove, zaakvoerders van Zolderse Dakcentrale uit Heusden-Zolder, gaan met pensioen. Ze dragen hun activiteiten -voornamelijk dakwerken voor particulieren- over aan Zolderse Dakprojecten (ZDP) uit Lummen. De overnemers passen de klantenportefeuille in bij hun recent opgerichte afdeling ZDP Home.

Qua benaming lijken ze op elkaar, maar toch zijn het twee totaal andere bedrijven. Zolderse Dakcentrale is sinds jaar en dag gespecialiseerd in dakwerken voor particuliere bouwers en verbouwers. Pierre en Paul Vanhove hebben jarenlang getimmerd aan de weg, en zijn nu klaar voor een welverdiend pensioen. Bij gebrek aan familiale opvolging, dragen ze hun klantenbestand en medewerkers over.

Daarover werd een akkoord gesloten met Zolderse Dakprojecten uit Lummen, het klasse 7-bedrijf van de familie Wienen dat zich vooral richt op grote nieuwbouw- en renovatiewerken.

“Deze overname past volledig in onze strategie om opnieuw de particuliere markt te bedienen”, zegt Kristoff Wienen van Zolderse Dakprojecten (ZDP). “Met ZDP Home hebben we hiervoor onlangs een nieuwe afdeling opgericht. De bijkomende klantenportefeuille en de ervaren mensen van Zolderse Dakcentrale zullen meteen een flinke boost geven aan deze divisie. Het biedt tevens de garantie op continuïteit voor de klanten en medewerkers van Pierre en Paul Vanhove.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Brussel, Hasselt
Brussel

A2o breekt de ban in Brussel

De architecten van het Hasseltse kantoor A2o hebben een reeks van prestigieuze projecten binnengehaald in onze hoofdstad. Zopas werd nog… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.