Nieuws Limburg Zonhovens glas in Frans viersterrenhotel

Zonhovens glas in Frans viersterrenhotel

Zonhovens glas in Frans viersterrenhotel

Artglas, het Zonhovense bedrijf van zaakvoerder John Dierickx, heeft zopas een grote opdracht in Frankrijk afgerond. De inkomhal van het viersterrenhotel Appart city Prestige Vélizy, net ten zuiden van Parijs, werd opgewaardeerd met 25 m² artistieke panelen van glas in lood. Artglas werkte hiervoor samen met architect Pierre Gautier en Ravage.

appart hotel parijs“Als je de lobby binnenkomt, valt ons artglas (artistieke glaspanelen) meteen op,” zegt John Dierickx. “Dat was uiteraard de bedoeling. De muur ertegenover werd van spiegels voorzien om een extra effect te creëren. De lobby lijkt hierdoor meteen veel ruimer. De directie is zeer tevreden met de vele positieve reacties. En ook voor ons is het een bijkomende internationale referentie die zeker nieuwe deuren zal openen.”

artglas parijs

hotel artglas parijs

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.