Nieuws Limburg Zonhovense ondernemers trekken verkiezingen op gang

Zonhovense ondernemers trekken verkiezingen op gang

Zonhovense ondernemers trekken verkiezingen op gang

Ondernemersclub Zonhoven heeft een half jaar voor de gemeenteraadsverkiezingen al een debat georganiseerd met de lokale lijsttrekkers. Die konden nu al de leden voor zich winnen door te scoren op de echte ondernemersthema’s, zoals mobiliteit, drijfkrachtbelasting, fusie met andere gemeenten, enzovoort.

Voor een ruim opgekomen publiek mochten de kopmannen en -vrouwen van CD&V, Open VLD, Zonshoven (sp.a) en N-VA hun visie op de toekomst van Zonhoven uit de doeken te doen. Wie dacht dat een half jaar voor de verkiezingen de messen nog niet geslepen waren, kwam bedrogen uit… Moderator Kris Claes (Voka Limburg) gooide enkele knuppels in het hoenderhok door te vragen naar de standpunten over heikele thema’s als drijfkrachtbelasting, belasting op onbenutte percelen, de mogelijke fusie tussen gemeenten, enzovoort.

“Ook op de receptie achteraf was er nog bijzonder veel animo, wat de betrokkenheid van onze ondernemers en politici nogmaals aantoont”, zegt Koen Evers, voorzitter van Ondernemersclub Zonhoven. “Het was een boeiend en interessant debat, met respect voor elkaar. En dat was de bedoeling…”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Halen, Houthalen-Helchteren
Halen

Meester Nicolas maakt steden slimmer

Socalim, het bedrijf van Nicolas Nulens dat actief is in infrastructuur voor telecom, nutsvoorzieningen en technisch onderhoud, stapt in een… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.