Nieuws Limburg Zonhovense TL-lampen gegeerd in hele land

Zonhovense TL-lampen gegeerd in hele land

Zonhovense TL-lampen gegeerd in hele land

Ilumo is de naam van een nieuw bedrijfje dat Joris Droshout van bouwbedrijf Gevelco enkele maanden geleden in Zonhoven heeft opgericht. “Ik maakte op een beurs kennis met een productengamma van energiezuinige TL-lampen die in België nog niet te krijgen waren,” vertelt hij. “Ik heb dan meteen de producent gecontacteerd, en zelfs nog wat verbeteringen aan de lampen kunnen aanbrengen, vooraleer ik ze ook in België mocht gaan verdelen. Het gaat om 2 modellen die meer licht geven en tot 40 procent minder verbruiken dan klassieke TL-lampen. Het grote voordeel is dat er geen nieuwe armaturen nodig zijn, en de klant ook zelf de vervanging kan doen. Hij kan dus nieuwe lampen aankopen naargelang zijn beschikbare budget, en dat is voor heel wat organisaties als ziekenhuizen en scholen erg interessant.”

Ilumo mocht op die paar maanden al grote klanten verwelkomen, zoals UZ Gent, Rexell, de Provinciale Hogeschool Limburg, enzovoort. “Het product spreekt dus aan, en daarom willen we verder doorgroeien in heel België,” zegt Joris Droshout nog. “We zoeken hiervoor nog enkele franchisenemers die de distributie willen doen. Momenteel zijn er al 5 kandidaten in opleiding, dus hopen we spoedig een belangrijk deel van de markt te kunnen benaderen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.