Nieuws Limburg Zonhovense uitvinding: stevige wastafels

Zonhovense uitvinding: stevige wastafels

Zonhovense uitvinding: stevige wastafels

Het Zonhovense GF Solids heeft een nieuwe productlijn van innovatieve wastafels ontwikkeld. Doelgroepen zijn de zorg en medische sector, waar de normen op vlak van kwaliteit, hygiëne en gebruiksgemak nog hoger zijn dan elders. Zaakvoerder Tom Geuns gelooft 100% in de slaagkansen van dit gamma.

GF Solids maakt producten uit solid surface, een duurzaam oppervlaktemateriaal dat vooral voor toepassingen in badkamers en keukens wordt gebruikt. Met de ontwikkeling van de Artiline-wastafels, speelt het bedrijf in op de specifieke eisen van de zorg en medische sector. “We houden het eenvoudig en functioneel”, aldus Tom Geuns. “Doordat we solid surface gebruiken is het bovendien stevig, flexibel en onderhoudsvriendelijk. Belangrijk voor de doelgroepen is bovendien dat de wastafels perfect ‘onderrijdbaar’ zijn en één naadloos geheel vormen. We voldoen dus aan alle eisen om meteen een ruim potentieel aan te boren.”

De wastafels komen in 2 standaardmodellen. “Toch willen we daarnaast ook maatwerk leveren”, aldus nog Tom Geuns. “Want sommige klanten zullen grotere afmetingen of andere handgrepen willen. Die flexibiliteit kunnen we bieden.” GF Solids heeft trouwens al meerdere projecten met maatproducten afgerond in ziekenhuizen en woonzorgcentra.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.