Nieuws Limburg Zorg mag gratis gaan zweten

Zorg mag gratis gaan zweten

Zorg mag gratis gaan zweten

Na een lange coronapauze heeft sport- en gezondheidsketen InfraLigne de deuren heropend. Om dat te vieren pakt zaakvoerder Patrick Truyers uit met een eerbetoon aan de zorgverleners. “Omdat zij na deze zeer intensieve periode wat ‘me-time’ verdienen, schenken we hen voor 70.000 euro aan oefenbeurten.”

Sinds maandag zijn de klanten van InfraLigne opnieuw welkom om in de infraroodcabines de lockdown-kilo’s eraf te trainen. “Natuurlijk gelden de algemene maatschappelijke regels”, zegt Patrick Truyers. “Als extra initiatieven houden we de kleedkamers en douches wel dicht en ook de kinderhoek is gesloten. Lichaamsmetingen voeren we voorlopig niet uit. Maar sporten en ontspannen kan wel op volle kracht.”

InfraLigne lanceert bij de heropening een eerbetoon aan de zorgverleners. “In deze coronacrisis hielden zij onze maatschappij recht, en daar is InfraLigne hen dankbaar voor”, aldus Patrick. “We betuigen ons respect door 700 van hen te belonen met een beurtenkaart ter waarde van 100 euro. Zij verdienen een portie me-time.” Alle zorgverleners (dokters, verpleeg- en zorgkundigen, opvoeders,…) die van de actie gebruik willen maken, moeten genomineerd worden op een Facebookpagina van de 35 InfraLigne-studio’s. Daarna worden de winnaars geloot.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.