Nieuws Limburg Zware brand bij Containers Maes op Ravenshout

Zware brand bij Containers Maes op Ravenshout

Zware brand bij Containers Maes op Ravenshout

De brandweer rukte donderdag in de vroege ochtend uit voor een zware bedrijfsbrand bij Containers Maes op het industrieterrein in Tessenderlo.

Het afvalverwerkende bedrijf ligt naast de Kanaalweg op de industriezone Ravenshout. Daar werd het vuur in één van de hallen iets na 4 uur ’s nachts opgemerkt. Het ging om een uitslaande brand waarbij de vlammen zich razendsnel over het hele gebouw konden verspreiden.

De brandweer rukte massaal uit en kreeg de brand rond 6 uur onder controle. Het nablussen zal nog enige tijd nodig blijven. Hoe de brand kon ontstaan is momenteel nog niet duidelijk. Het ging gepaard met veel rook- en geurhinder. Metingen wijzen uit dat er geen giftige stoffen door de rookwolk zijn verspreid.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Lanaken
Lanaken

Ambiorixprijs is voor… Nelissen!

Nummer 32 in de indrukwekkende lijst van de Ambiorix-prijswinnaars is Nelissen Steenfabrieken. De prestigieuze onderscheiding van VKW-Limburg is een nieuwe… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.