Nieuws Limburg Zwerts verhuist hele huishouden naar Corda

Zwerts verhuist hele huishouden naar Corda

Zwerts verhuist hele huishouden naar Corda

Je bent directeur van Locate in Limburg en krijgt er met POM Limburg een opdracht bij… Om zich niet in 2 stukken te moeten kappen, heeft Frank Zwerts een mooie deal gesloten: zowel Locate in Limburg als POM Limburg verhuizen dit jaar nog naar het splinternieuwe Corda B (een kopie van Corda A), waar ze samen een ruimte van 1.100 m2 zullen huren. Maar er zijn nog redenen om dit te doen…

“We zijn met POM Limburg in volle transitie”, legt voorzitter Erik Gerits uit. “Onze vernieuwende werking zal nog meer de klemtoon leggen op samenwerking. Daarom is het goed dat we tussen de bedrijven zitten die een beroep op onze diensten doen. Bovendien bevinden zich op Corda Campus tal van partners waar we dagelijks mee samenwerken, zoals LRM, Innovatiecentrum Limburg en Vlaio.”

“Corda Campus is ook een heel bruisende, dynamische omgeving met alle faciliteiten voor de 20-tal medewekers die POM Limburg vandaag telt”, aldus ondervoorzitter Sven Lieten.

De nieuwe kantoorruimte zal met de komst van de 2 dienstverlenende organisaties nog niet helemaal vol zijn. “We nodigen andere partners die nog een stek zoeken uit om ons te vervoegen”, zegt Erik Gerits. De huidige kantoren aan de Kunstlaan worden verkocht. “Deze middelen herinvesteren we opnieuw in de Limburgse economie,” besluit de voorzitter en gedeputeerde van Economie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.