Nieuws Mechelen 12.000 flessen Gouden Carolus, trouwroute en kermis tijdens Warm Welkom Weekend

12.000 flessen Gouden Carolus, trouwroute en kermis tijdens Warm Welkom Weekend

12.000 flessen Gouden Carolus, trouwroute en kermis tijdens Warm Welkom Weekend

MECHELEN – Van vrijdag 16 oktober tot en met zondag 18 oktober organiseert handelaarsvereniging Mechelen MeeMaken het Warm Welkom Weekend. De handelaars stellen hun nieuwe collectie voor en leggen hun klanten extra in de watten. Voor mensen met trouwplannen is er de trouwroute langs gespecialiseerde zaken.

“Tijdens het Warm Welkom Weekend, wordt er een aparte beleving gecreëerd en zetten onze ondernemers nog eens extra hun beste beentje voor. We zorgen daarnaast altijd voor extra animo in de stad. We proberen elke keer toch te variëren in het aanbod, zo blijven wij de mensen verrassen op een positieve manier, ook in coronatijden”, zegt Geert Milis, voorzitter van Mechelen MeeMaken. De handelaars delen ook vouchers uit voor een fles Gouden Carolus van brouwerij Het Anker. In totaal gaat het over 12.000 flessen van 75 centiliter.

Trouwroute
Ook wie trouwt kan voor alles terecht bij lokale handelaars. Twintig Mechelse handelaars die allemaal kunnen helpen bij het realiseren van een perfecte trouwdag verenigden zich langs de Trouwroute. Je kan ze herkennen aan de witte ballonnen aan hun etalage of volg de route van de  trouwfolder. https://shoppenin.mechelen.be/warmwelkom

Shopping Shuttle
Zaterdag en zondag kan je gebruik maken van de Shopping Shuttle. De gratis pendeldienst brengt je op een comfortabele en veilige manier naar het winkelcentrum en weer terug. Op zaterdag rijdt de shopping shuttle van 9 tot 19u, op zondag van 11 tot 19u.

Kermis
“Op vraag van de kermiskramers hebben wij de kermis met twee dagen verlengd, zodoende staan ze er ook nog tijdens het Warm Welkom Weekend. Bezoekers aan de kermis kunnen nadien nog de binnenstad intrekken om te gaan winkelen en andersom kunnen de mensen na het winkelen, naar de kermis gaan. Zaterdag is er bovendien nog de markt. Er valt dit weekend dus heel wat te beleven in Mechelen. Een ideaal moment om gebruik te maken van de digitale Mechelenbonnen die de stad verdeeld heeft”, besluit Greet Geypen, schepen van Economie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.