Food Brothers koken vooral om te leren
MECHELEN - Arin Rens (18) en Robbe Van Dyck (20) hebben een gezamenlijke passie, lekker eten. Voor Robbe is koken… Lees meer
MECHELEN – In de vierde aflevering van onze videoreeks ‘21 over 21’ hebben we chef Ken Verschueren van restaurant Tinèlle te gast. Hij was ooit sous-chef van Sergio Herman in Oud Sluis, had een sterrenrestaurant in Beerzel en opende in september 2019 de deuren van Tinèlle in Mechelen. Hoe houdt hij het hoofd boven water in deze moeilijke tijden?
“Ondernemer zijn is niet alleen koken.”
Ken Verschueren (Restaurant Tinèlle)Bekijk ook de 21 over 21 interviews in de andere regio’s:
Made in Kempen: Alex Joos (Group Joos)
Made in Antwerpen: Luc De Laet (De Laet – Van Haver)
MECHELEN - Arin Rens (18) en Robbe Van Dyck (20) hebben een gezamenlijke passie, lekker eten. Voor Robbe is koken… Lees meer
HEFFEN - Nick Diddens (30) is niet alleen leerkracht lichamelijke opvoeding, hij heeft ook een passie voor koken. Na lang… Lees meer
SINT-KATELIJNE-WAVER / DUFFEL / BORNEM – Vandaag maakte Michelin de restaurants bekend die met 1, 2 of 3 sterren worden… Lees meer
SINT-KATELIJNE-WAVER - In de vijfde aflevering van onze videoreeks ‘21 over 21’ hebben we Marina De Groof van DGI uit… Lees meer
DUFFEL – LIER - Van Mossel Automotive Groep lijft Opel Garage Vervloet uit Duffel in. Vanaf heden gaan zij als… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen