Nieuws Mechelen ACM wordt Auto Natie Mechelen

ACM wordt Auto Natie Mechelen

ACM wordt Auto Natie Mechelen

MECHELEN – Het was al een tijdje geweten dat Auto Natie Groep elf vestigingen van VW, Audi, Seat, Skoda op de as Antwerpen-Mechelen onder zijn vleugels neemt. De naamsverandering van Automobile Centre Mechelen naar Auto Natie Mechelen wordt op zaterdagen 18 en 25 september gevierd met een opendeurdag voor de klanten.

Op de gevel van de vroegere ACM vestiging hangt de nieuwe naar Auto Natie Mechelen. Samen met elf andere vestigingen op de as Antwerpen-Mechelen worden de krachten gebundeld met deze naamsverandering. Samen vormen ze Auto Natie Group’.

Voor de klanten verandert er niets. De overname komt er omdat de automobielsector snel evolueert. Maatschappelijke uitdagingen en innovaties volgen elkaar razendsnel op. Door samen te werken kan er sneller en beter op deze veranderingen worden ingespeeld.

Het nieuwe motto is: ‘Uw Gids’. Voor klanten is het moeilijker dan ooit om de juiste auto te vinden: hybride, full electric, SUV, cross-over, plug-in, semi-autonoom, … Auto Natie Mechelen wil een gids zijn om de juiste oplossing te bieden.

Op zaterdagen 18 en 25 september zet Auto Natie Mechelen tussen 9 en 17 uur de deuren van de werkplaats open en kunnen klanten van een aantal gratis diensten genieten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.