Nieuws Mechelen ActionCoach deelt awards uit aan lokale ondernemers

ActionCoach deelt awards uit aan lokale ondernemers

Kurt Vervloet met Jurgen Ingels

ActionCoach deelt awards uit aan lokale ondernemers

SINT-KATELIJNE-WAVER – Wereldwijd nemen elk kwartaal ruim 15.000 ondernemers deel aan een business planningworkshop van ActionCOACH.

Op vrijdag 18 Juni werd de GrowthCLUB workshop in “The Three” In Lier georganiseerd door CEO Kurt Vervloet van ActionCOACH Vlaanderen waarbij een 40-tal gelijkgestemde ondernemers deelnamen.

“Het voelde goed om eindelijk nog eens live te gaan en samen te komen met ondernemers die willen bijleren en groeien. Alle voorgaande kwartaalsessies waren immers online doorgegaan, wat toch een heel andere dynamiek geeft”, vertelt Kurt Vervloet. “Daarbovenop hadden we als gastspreker Jurgen Ingels uitgenodigd, die een enorm inspirerende boodschap bracht met direct toepasbare tips uit zijn boek “50 lessen voor ondernemers. De reacties waren dan ook zeer positief” 

Met behulp van de beproefde ActionCOACH methodiek gaan ondernemers aan de slag met doelen, strategieën en acties. Aan het eind van de dag hebben ze een concreet actieplan ontwikkeld voor hun bedrijf om impact te maken en resultaten te boeken.

Vrijdag 18 Juni werden 4 ondernemers uit onze regio gehuldigd voor hun fantastische resultaten, behaald in kwartaal 2 van 2021.

Yannick Van Der Elst van Yannick Van Der Elst BVBA uit Sint-Katelijne-Waver behaalde de verdiende AWARD voor “MINDSET”
Luc Janssens van Aannemingsbedrijf L.Janssens uit Rumst ontving de AWARD voor “MONEY”.
Stefan Engelen van Pro Models uit Olen ontving de AWARD voor” LEVERAGE”.
Anthony Van Der Heyden van Hebeco uit Kapellen ontving de AWARD voor TEAM.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Mechelen
Mechelen

Sellsior steekt de grens over

MECHELEN – Het Mechelse bedrijf Sellsior, gespecialiseerd in sales consultancy en sales trainingen voor de IT-sector, opent in augustus een… Lees meer

Mechelen
Mechelen

Student zoekt bedrijf

MECHELEN -  De laatstejaarsstudenten bachelor Bedrijfsmanagement en Organisatie & Management van Thomas More zijn op zoek naar bedrijven waarvoor ze… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.