Nieuws Mechelen AED Studios lanceert Junior Jeep Experience

AED Studios lanceert Junior Jeep Experience

AED Studios lanceert Junior Jeep Experience

LINT – WILLEBROEK – Vanaf zaterdag 31 oktober start AED Studios met een nieuw entertainment concept op de terreinen van het Lintse media- en evenementencomplex. 24 elektrische Junior Jeeps staan ter beschikking van jong en oud. De Junior Jeep Experience is de eerste fase om in de toekomst het entertainment aanbod voor jongeren bij AED Studios te verbreden, en dit volledig in lijn met de geldende corona-maatregelen.

De stoere jeeps zijn 100% ecologisch dankzij de volledige elektrische aandrijving. Vanaf 10 jaar mogen kinderen zelf rijden, al dan niet onder begeleiding van een volwassene. AED Studios biedt drie programma’s aan: de ‘Jeep Introduction’ van één uur, de ‘Driver Experience’ van twee uur en het ‘Bootcamp’ van vier uur. Op de ruime terreinen van AED Studios werd een volledig off-road parcours uitgestippeld voor verschillende behendigheidsproeven, inclusief hellingen en een slalomcircuit. De jongeren worden steeds begeleid door instructeurs.

Initiatiefnemer is de CEO van AED Glenn Roggeman. “AED Studios staat voor entertainment voor jong en oud. Nu we zien dat grote evenementen en shows met publiek verminderen door de coronacrisis, gingen we op zoek naar alternatieven om toch op een veilige manier ontspanningsactiviteiten te kunnen aanbieden. Met de Junior Jeep Experience koppelen we het nuttige aan het aangename: op een leuke manier trainen jongeren hun behendigheid en leren ze gedisciplineerd omgaan met hun voertuig. We bereiden ze op deze manier ook voor op het verkeer. Alles gebeurt outdoor en in eigen gezinsverband, wat vandaag uiteraard bijzonder belangrijk is.

AED Studios zal de Junior Jeeps ook te koop aanbieden. De 800kW- versie zal 2990 euro kosten en de sterkere 1200kW-variant wordt aan 3490 euro verkocht.

www.juniorjeepexperience.be

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.