Nieuws Mechelen AFAS Software herschikt managementteam

AFAS Software herschikt managementteam

AFAS Software herschikt managementteam

AFAS software België, gevestigd in Mechelen, heeft zijn managementteam herschikt. Robert Koelman, die tot nu toe algemeen directeur was, zal zich voortaan specifiek bezighouden met sales en marketing. Machiel den Dekker wordt operationeel directeur. Hij was bij AFAS België reeds projectleider voor consultants, onderhield klantencontacten en begeleidde de software implementaties. Nu is hij officieel eindverantwoordelijke voor deze onderdelen.

Robert Koelman: “Als directeur was ik vroeger verantwoordelijk voor alles. Dat is prima in een team van drie man, maar nu lukt dat niet meer. Op een bepaald moment moet je de leiding durven verdelen. En dat is precies wat we nu doen: een duidelijke lijn, duidelijke afspraken en elk een eigen focus.”

Machiel Den Dekker: “Dit is nodig om onze groei te verzekeren. Wij doen geen overnames en kunnen dus enkel groeien op eigen kracht. Dat lukt alleen als we onze bestaande klanten tevreden houden en nieuwe business aantrekken. Dat eerste is nu volledig mijn eindverantwoordelijkheid. Voor het tweede is Robert de aanjager.”

Om de groeidoelstellingen te halen,wordt de strategie gewijzigd. Vanaf 2017 gaat het bedrijf zich net zoals de Nederlandse moederorganisatie richten op verticale markten. Het gaat evenementen organiseren waarbij het zijn geïntegreerde erp- en hrm-oplossingen presenteert aan belangstellenden in marktsegmenten zoals de schoonmaakbranche, security, zorg en de advocatuur.

AFAS startte in 2009 in België met de Mechelse vestiging. Het team bestaat nu uit 28 medewerkers. In 2016 had AFAS België een omzet van zo’n vier miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.