Nieuws Mechelen Afslankketen nu ook in Sint-Katelijne-Waver

Afslankketen nu ook in Sint-Katelijne-Waver

Afslankketen nu ook in Sint-Katelijne-Waver

Proti Balance heeft zijn zesde en tot nu toe grootste zaak geopend op de hoek van de Clemenceaustraat in Sint-Katelijne-Waver. De afslankketen heeft nu zes filialen, en drie daarvan zijn dit jaar geopend.

Proti Balance promoot afslanken met een proteïnedieet. Mijd slechte vetten en koolhydraten en neem proteïnes op is de boodschap van dit bedrijf. Pascale, Karin en Silke ontvangen de klanten in Sint-Katelijne-Waver en geven advies dat zou moeten leiden tot blijvend gewichtsverlies.

De klanten krijgen een gewichtsanalyse en dieetplan op maat, en in de winkel zijn aangepaste producten verkrijgbaar die passen in een proteïnedieet. Dat gaat van dranken en snacks tot hartige maaltijden, brood en beleg en zelfs desserts.

Proti Balance belooft afname van vet en behoud van spieren, en zegt dat het dieet ook geschikt is voor sporters die in de winkel tevens terecht kunnen voor aangepaste trainingsschema’s.

Proti Balance ging in 2012 van start in Vorselaar. In 2014 openden nieuwe winkels in Malle en Geel, en dit jaar kwamen er filialen bij in Schilde, Brasschaat en Sint-Katelijne-Waver.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.