Nieuws Mechelen Al 95% van Bornems nieuwbouwproject verkocht

Al 95% van Bornems nieuwbouwproject verkocht

Al 95% van Bornems nieuwbouwproject verkocht

95% van het nieuwbouwproject Residentie Baudry langs de Sint-Amandsesteenweg in Bornem, waar zopas officieel de eerste steen werd gelegd door burgemeester Luc De boeck en projectontwikkelaars ABO Building en DCA Woonprojecten, is al verkocht.

“In april zijn we gestart met de verkoop van deze moderne erkende assistentiewoningen van Residentie Baudry”, vertelt Peter Vanmaldeghem, gedelegeerd bestuurder bij projectmakelaar Realis. “In de zomer zijn de bouwwerken begonnen. De funderingen en de betonplaat zijn intussen gelegd. Daarom hebben we kopers en geïnteresseerden voor dit zorgvastgoedproject afgelopen weekend op de site uitgenodigd.”

In de zomer van 2018 zal dit project met zijn strakke architectuur vlakbij Colruyt op de Sint-Amandsesteenweg opgeleverd worden. Het ontwerp is van de hand van M2 Architecten uit Antwerpen; de uitvoering wordt opgevolgd door Bart Van Laethem, architect uit Bornem.

Realis, de projectmakelaar die gespecialiseerd is in investeringsvastgoed, is verantwoordelijk voor de succesvolle verkoop. Reeds 95 % van het project is verkocht. Tot de eigenaars behoren zowel senioren die er zelf intrekken als vastgoedbeleggers. Aan deze laatste doelgroep heeft het project onder andere een nettorendement vanaf 7 % te bieden (gemiddeld op 10 jaar, onder voorbehoud van financiering). Sommige investeerders kiezen nu voor een vastgoedinvestering, om later eventueel zelf in de assistentiewoning te gaan wonen.

“Wij gaan steeds op zoek naar projecten die er uitspringen qua locatie en een goede prijs/kwaliteitverhouding hebben. Ook Residentie Baudry werd op deze manier gescreend”, aldus Jason Jacobs van Realis.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.