Nieuws Mechelen Albert Heijn Willebroek opent de deuren

Albert Heijn Willebroek opent de deuren

Albert Heijn Willebroek opent de deuren

WILLEBROEK – Vandaag om 8 uur opende de gloednieuwe Albert Heijn in Willebroek de deuren. Het is volgens de zaakvoerders een ruime winkel geworden (1800 m2) met een verrassend assortiment, Hollandse prijzen en een persoonlijke service. Albert Heijn in Willebroek is goed voor een 40-tal nieuwe jobs. 

“Niemand anders combineert scherpe prijzen, een verrassend assortiment en persoonlijke service zo sterk als Albert Heijn,” zegt zaakvoerder Frédéric Van Hoecke. “We brengen een bijzondere supermarkt naar Willebroek waar we echt iets anders aanbieden dan de andere supermarkten, daarvan zijn we overtuigd.”

Raf Van den Heuvel, general manager van Albert Heijn België, weet dat de prijzen van Albert Heijn, vandaag meer dan ooit, bijzonder gewaardeerd door de klanten. “Onze producten zijn altijd laaggeprijsd. Daarnaast pakken we uit met superpromoties, die wij Bonusacties noemen. Met onze Prijsfavorieten bieden we 1200 topproducten aan voor de allerlaagste prijs. Die combinatie maakt winkelen bij Albert Heijn prettig en bijzonder voordelig.”

Albert Heijn staat ook voor veel verse producten. Die vind je in de bakkerij, op de afdeling verse maaltijden en salades, bij de groenten en het fruit, bij de bloemen en planten. In de Bonusfolder vinden klanten elke week de strafste aanbiedingen. Daarnaast pakt Albert Heijn het hele jaar door uit met Prijsfavorieten. Dat zijn meer dan 1200 topproducten voor de allerlaagste prijs.

De winkel in Wilelbroek is de 55ste voor Albert Heijn in België. De supermarktketen is ambitieus want ook in deze bijzondere tijden gaat het netwerk nog groeien tot 100 winkels in totaal.

Albert Heijn Willebroek vind je aan de Dendermondsesteenweg 167, en is alle dagen open. Op maandag van 12 tot 20u, van dinsdag tot zaterdag van 8u tot 20u en op zondag van 8u tot 12u.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

COVID-19
Willebroek
Willebroek

Willebroek Winkelhart maakt eindejaarsfolder

WILLEBROEK - Handelaarsvereniging Willebroek Winkelhart brengt een gezamenlijke eindejaarsfolder ‘Winter Winkelplezier Willebroek’ uit. Meer dan negentig Willebroekse handelaars adverteren in… Lees meer

Sint-Katelijne-Waver
Sint-Katelijne-Waver

BelOrta presenteert twee nieuwigheden

SINT-KATELIJNE-WAVER – De voorbije week presenteerde groenten- en fruitveiling BelOrta twee nieuwigheden. Met ‘Fred’ lanceerden ze een nieuwe perensoort en… Lees meer

Meest gelezen in deze regio