Nieuws Mechelen Aldi opent nieuwe winkel in Duffel

Aldi opent nieuwe winkel in Duffel

Aldi opent nieuwe winkel in Duffel

DUFFEL – Op woensdag 15 september opent een gloednieuwe ALDI-winkel de deuren langs de Mechelsesteenweg in Duffel. Klanten kunnen er terecht in een sterk uitgebreid filiaal, met de nadruk op verse producten zoals brood, vers vlees en groenten en fruit.

ALDI is sinds 2007 aanwezig in Duffel. De keten opent woensdag een gloednieuwe winkel langs de Mechelsesteenweg 494-496. De werken aan de nieuwe winkel zijn gestart begin april. De winkel is met een verkoopoppervlakte van +/- 1.200 m² een derde groter dan de oude (+/- 900 m²). De uitbreiding is mogelijk gemaakt doordat het reeds beschikbare terrein efficiënter wordt ingezet.

Tijdens de bouw van de nieuwe winkel ging er een verhoogde aandacht uit naar de duurzame aspecten van de winkel. Zo bestaat de volledige verlichting uit ledverlichting. Er werd een warmterecuperatiesysteem geïnstalleerd en de koeling wordt verzorgd door een meer duurzame CO₂-koeling. Het dak wordt uitgerust met 227 zonnepanelen, het equivalent jaarlijks verbruik van 22 Belgische gezinnen.

De nadruk van de nieuwe winkel ligt duidelijk op verse producten. Naast verse groenten en fruit zijn er meer ‘convenience’-artikelen zoals voorverpakte slaatjes, verse fruitsappen en andere bereide maaltijden en dranken. Daarnaast kan de klant er terecht voor een mooi aanbod aan vers vlees dat quasi 100% van Belgische afkomst is.

De nieuwe winkel in Duffel maakt deel uit van de modernisering van het winkelpark van ALDI. Klanten zullen comfortabeler en nog eenvoudiger kunnen winkelen. De winkelindeling volgt het dagritme van de klanten.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.