Nieuws Mechelen Amerikaanse multinational investeert in Willebroek

Amerikaanse multinational investeert in Willebroek

Amerikaanse multinational investeert in Willebroek

De Amerikaanse multinational Expeditors International opent op 19 oktober officieel zijn nieuwe pharmamagazijn in Willebroek.

Logistiek dienstverlener Expeditors International is een fortune 500 company  met hoofdkwartier in Seattle (Washington)  en staat genoteerd op de Nasdaq.

“Wij hebben 15.300 werknemers die tewerkgesteld zijn in een netwerk van 331 locaties wereldwijd”, aldus Patrick Spooren, District Sales Manager Belgium and Luxemburg van Expeditors International. “In België hebben wij twee kantoren: één op Brucargo Brussels Airport en één in Antwerpen.”

Expeditors is een zeer snel groeiend bedrijf en een innovatieve logistieke dienstverlener voor de pharma industrie. “Als bedrijf zien wij de noodzaak om zwaar te investeren in het aanbieden van een  logistiek pharma platform in Belgie. Als locatie voor deze investering hebben we gekozen voor de regio Willebroek vanwege zijn strategische ligging, centraal gelegen tussen Brussels Airport en de havens van Antwerpen en Rotterdam.”

Het nieuwe logistieke pharma platform speelt in op de huidige sterke vraag van de pharma industrie in België en zorgt voor extra werkgelegenheid in de regio. Het logistiek platform, in samenwerking met ODTH, is goed voor 70 arbeidsplaatsen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.