Nieuws Mechelen AP/ART Architectuur biedt ook interieurcollecties aan

AP/ART Architectuur biedt ook interieurcollecties aan

AP/ART Architectuur biedt ook interieurcollecties aan

LIER – AP/ART Architectuur uit Lier creëert al 20 jaar bouw- en interieurprojecten, en voegt nu nog een extra troef toe aan zijn dienstverlening. Het bureau biedt een aantal interieurcollecties aan om gecreëerde interieurs ook met stijl aan te kleden.

AP/ART Architectuur begon in 1998 onder de naam Vetoplan als een bescheiden tekenbureau voor een welbepaald publiek, maar is uitgegroeid tot een uitgebreid dienstverlenend bedrijf voor particulieren en kantoorinrichting met 28 specialisten onder de noemer AP/ART.

“Van ontwerp tot projectcoördinatie, over interieur en architectuur, we bundelen onze vakkennis waardoor we sterk staan doorheen het hele bouwproces en een hoog kwaliteitsniveau kunnen garanderen binnen elk project.”

De basis voor een geslaagd interieurproject is volgens AP/ART Architectuur het doordacht creëren van een ruimte met boeiende perspectieven. “Dit doen we door de juiste materialen en verhoudingen te verwerken in onze ontwerpen. Esthetiek en functionaliteit staan hierbij steeds centraal.”

Om de woonbeleving te optimaliseren, is er ook een uitgekiende aankleding van de ruimtes nodig, met kwalitatief meubeldesign aangevuld met elegante stofferingen en kunstobjecten die zorgen voor het perfectioneren van een interieur.

Exclusief

“Daarom introduceert AP/ART Collecties: een verzameling van exclusieve merken en producten die staan voor bewezen kwaliteit, klasse, duurzaamheid en vakkennis. Vroeger kochten de klanten zelf meubilair aan voor onze interieurprojecten, zodat wij de laatste stap van die projecten niet meer zelf in de hand hadden”, zegt zaakvoerder en senior project manager Carl Vissenberg. “Nu hebben we de mogelijkheid om tot het laatste meubel- en/of decoratiestuk onze stempel te drukken.”

Bij de interieurmerken die AP/ART Architectuur gebruikt, zijn o.a. Ethnicraft uit Boom, Heerenhuis, LF Select en het Duitse Zeitraum. “Maar dit is maar een kleine greep uit wat wij aanbieden. De voorgestelde collecties op onze website zijn stukken die wij recent hebben toegepast in onze projecten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.