Nieuws Mechelen Arco Information stelt skybox ter beschikking van zomerschool

Arco Information stelt skybox ter beschikking van zomerschool

Laura Cornette en CEO Paul Van Coillie

Arco Information stelt skybox ter beschikking van zomerschool

MECHELEN – Arco Information stelt van 9 tot 20 augustus zijn skybox in het stadion van KV Mechelen voor het tweede jaar op rij ter beschikking van de Zomerschool Mechelen. Tijdens de Zomerschool kunnen kinderen spelenderwijs hun leerachterstand wegwerken.

“Vorig jaar stelden we deze ter beschikking van de zomerschool, als leslocatie. Ook dit jaar doen we dit opnieuw. Het is een loge waar we in de zomer toch amper gebruik van maken en voor de kinderen is het een unieke locatie, met zicht op het voetbalveld. Niet alle deelnemers van de zomerscholen hebben de kans om naar KV Mechelen te kunnen komen kijken, en dan is dit een fijne kans om hen toch een beetje die voetbalbeleving mee te geven. Het is sowieso prettiger om daar les te krijgen dan in een saai leslokaal”, vertelt Laura Cornette, verantwoordelijk voor de communicatie bij Arco Information.

Het bedrijf vindt het een fijn gevoel om iets terug te kunnen doen voor de maatschappij en wil dit blijven doen zolang de skybox er is. “Voor ons is het slechts een kleine moeite en ik hoorde al van de lesgevers vorig jaar dat de kinderen het echt geweldig vonden. Dat is dan erg leuk om te horen en geeft veel voldoening. We vinden het belangrijk dat je als bedrijf ook echt in de gemeenschap staat en laten op deze manier ook aan onze personeelsleden zien dat we als bedrijf sociaal voelend zijn”, besluit Laura Cornette.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.