Nieuws Mechelen Ascento lanceert Talent Mobility Award

Ascento lanceert Talent Mobility Award

Ascento lanceert Talent Mobility Award

EviHR-dienstverlener Ascento, onderdeel van t-groep, lanceert de Talent Mobility award. De award gaat op zoek naar de meest wendbare organisatie in België die een antwoord biedt op de uitdagingen van de huidige arbeidsmarkt. Ook zeilster Evi Van Acker zet haar schouders onder dit project als ambassadrice van de award.

Organisaties, profit- en non-profit, kunnen hun beste cases indienen tot en met donderdag 30 juni. De award zal in september worden uitgereikt door een professionele jury die bestaat uit zeilster Evi Van Acker, Bart Buysse (Directeur-Generaal bij het Verbond van Belgische Ondernemingen), Paul Verschueren (Directeur Research & Economic Affairs bij Federgon), Jan Van Acoleyen (Chief HR Officer Barco), Nele De Cuyper (Professor in Arbeids- en Organisatiepsychologie KU Leuven), Geert Volders (Directeur Ascento) en Filip Vanderbeken (Directeur t-interim).

Geert Volders, Directeur Ascento, licht het project toe: “Met de Talent Mobility Award willen we de aandacht vestigen op de nood aan een duurzaam HR-beleid rond wendbaarheid, een uitdaging waar we met de hele maatschappij een oplossing voor moeten zoeken. We hopen dat organisaties met inspirerende cases rond bijvoorbeeld work-life-balance, een werkgelegenheidsplan voor oudere werknemers, zelfleiderschap en zelfsturing, zich inschrijven zodat we elkaar kunnen inspireren en kennis kunnen delen. Elke Belgische organisatie, groot of klein, profit of non-profitorganisatie, maakt kans om de Talent Mobility Award te winnen. In samenwerking met onze partners en een professionele jury zullen we de beste 5 cases nomineren en een winnaar aanduiden.”

Ambassadrice en jurylid Evi Van Acker: “Tijdens het zeilen moet ik me ook steeds wendbaar opstellen met mijn boot om te kunnen inspelen op veranderende situaties en naar de overwinning te kunnen meedingen. Met talent is het net zo. Om optimaal te kunnen functioneren op de arbeidsmarkt is het belangrijk om talenten optimaal in te zetten en te erkennen, dus ik kijk reikhalzend uit naar de sterke verhalen van organisaties. Ik ben dan ook vereerd om te mogen meewerken aan dit initiatief.”

Cases kunnen tot eind juni worden ingediend via www.talentmobilityaward.be .

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.