Nieuws Mechelen Autocarbedrijf Cannaerts en coatingbedrijf Coated werken samen voor coronaveilige bus

Autocarbedrijf Cannaerts en coatingbedrijf Coated werken samen voor coronaveilige bus

Autocarbedrijf Cannaerts en coatingbedrijf Coated werken samen voor coronaveilige bus

HEFFEN – HOMBEEK – De autocarsector is een van de zwaarst getroffen sectoren door de coronacrisis. Tegelijkertijd doen autocarbedrijven al het mogelijke op een zo veilig mogelijk transport aan te bieden. Bij Cannaerts uit Heffen gaat men daarom samenwerken met het Hombeekse bedrijf Coated.

Cannaerts verzorgt onder andere personeelstransport voor de voedings- en pharmasector en ondersteunen ze ook De Lijn met extra diensten. De beste preventieve maatregelen zijn dan ook een prioriteit voor het bedrijf.

Autocarbedrijf Cannaerts gaat samenwerken met het coatingbedrijf Coated om het interieur te voorzien van een duurzame antibacteriële en antivirale coating. De coating wordt geplaatst op alle contactvlakken in de bus. Door een elektrostatische vernevelaar, die uniek is in België, wordt de coating ook op de stoffen bekledingen aangebracht. Dit product zal permanent micro-organismen afbreken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.