Nieuws Mechelen AValue verzorgt rekrutering voor Groep Verelst

AValue verzorgt rekrutering voor Groep Verelst

AValue verzorgt rekrutering voor Groep Verelst

rekruteringGroep Verelst, met vestigingen in Rumst, Putte en Tessenderlo, laat de rekrutering van personeel in de toekomst volledig verzorgen door de Mechelse HR-dienstverlener AValue. Beide bedrijven hebben daarvoor een samenwerkingsakkoord gesloten, nadat zij reeds vele jaren voor verschillende opdrachten samenwerkten.

Groep Verelst werkt met de Full Service Rekrutering-formule van AValue. Dit houdt in dat het volledige rekruteringspakket naar de HR-dienstverlener werd geoutsourcet. “Op deze manier nemen wij met AValue het volledige rekruterings- en selectieproces voor onze rekening en opereren we volledig in naam van de klant”, aldus Sofie Bouwen van AValue.  De consultant van AValue werkt ook op regelmatige tijdstippen op locatie bij Verelst.

CEO Kurt Geens van Groep Verelst is alvast tevreden met de uitgebreide samenwerking: “Met deze overeenkomst halen we de expertise van AValue op het vlak van rekrutering en selectie in huis, wat ons een enorme tijdswinst oplevert.”

AValue zorgt bovendien via de sociale media voor de nodige employer branding.

AValue, in 2013 opgericht door Sofie Bouwen, is als HR-dienstverlener actief op drie domeinen: payrolladministratie, werving en selectie, en HR-adviesverlening. Via deze dienstverlening wil AValue een stevige partner zijn voor alle HR-vraagstukken van KMO’s.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.